Specialisten

Leuk wonen … dat wil jij toch ook?

KaZa10 Interieuradvies staat voor karakter, eenvoud, rust en een eigen look. Of het nou gaat om een lichtplan, woonkamer, badkamer, keuken of kastenwand, KaZa10 ontwerpt het in 3D.

Oog voor detail

KaZa10 interieuradvies creëert persoonlijke interieurs waar uiteenlopende materialen, stijlen en kleuren samenkomen. Precies zoals jij wilt. Natuurlijk met aandacht voor de kleine (pleonasme) details die het verschil maken!

 

Ontwerpen voor nieuwbouwwoningen  Het is belangrijk dat er in een vroeg stadium een goede indeling van de woning komt, dat is dé basis voor een mooi huis. KaZa10 helpt je graag met het maken van de juiste keuzes tijdens dit veelomvattende proces. Met behulp van 3D impressies zie je de mogelijkheden die jouw aanstaande woning biedt. Juist in beginfase, nog voor de bouw, wil je deze mogelijkheden weten. Dan kun je bijvoorbeeld nog aangeven waar de gewenste verlichting en elektrapunten dienen te komen of een deur of muur weglaten. Ik neem dit voorwerk allemaal mee voor een optimaal gebruik van de ruimte en ik behoed je voor eventuele (kostbare) wijzigingen in de bouwfase.


Veel nieuwbouwwoningen worden casco opgeleverd, je hebt de keuze zelf de keuken en de badkamer te kopen. Dit kan in een winkel, maar ik kan het ook helemaal op maat tekenen en weergeven in een 3D impressie. Een vakkundig team maakt vervolgens jouw keuken en/of badkamer dan geheel op maat. Dit oogt luxer, het is tenslotte maatwerk en hoeft zeker niet duurder te zijn dan een keuken/sanitairwinkel.

Een interieuradvies betaalt zich altijd terug in tijd, geld en woonplezier. Met een ervaren begeleider ga je efficiënt te werk op basis van een visueel plan en een vastgesteld budget. En een mooi huis met maatwerk is altijd meer waard dan een standaard huis!

Over KaZa10 interieuradvies

Het gezicht achter KaZa10 is Kim Eberwijn, gecertificeerd interieurontwerpster.
Kim is gepassioneerd in mooie huizen en interieur. Ze bruist van de interieurideeën en werkt samen met een vast team vakmensen voor de uitvoering. Kim heeft een uitgangspunt: zorgen dat iedereen net zo heerlijk woont en werkt als zijzelf!

www.kaza10.nl
Kim@kaza10.nl
T. 06- 42134100
Insta: @kaza10_interieur
FB: @kaza10interieur

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.