Specialisten

Een hypotheek wil eigenlijk niemand………… U wilt namelijk graag een huis kopen, de verbouwing doen, lagere lasten of de woning overnemen na een scheiding.

Het regelen van een hypotheek kan tegenwoordig op vele manieren. U kunt naar uw bank gaan en daar een medewerker spreken die het product van de bank aanbiedt, ook kunt u het internet afstruinen en het zelf online regelen, maar hoe weet u dat u de juiste hypotheek kiest met de beste voorwaarden. Want de rente is wel belangrijk maar maakt het niet altijd het voordeligste voor u. 

Wij doen dat anders, een vaste éénmalige fee die bijna altijd volledig aftrekbaar is. Omdat wij samenwerken met alle geldgevers hebben we altijd de laagste rente te bieden. Elke hypotheek is maatwerk, daarvoor halen we alles uit de kast om het te regelen. Hoeveel tijd dat kost maakt ons niet uit. Wij kunnen zaken regelen die anderen niet voor elkaar krijgen.

Door onze expertise kunnen wij vaak zorgen dat u dat huis wel kunt kopen, wel de verbouwing kunt doen of wel de lening oversluiten om een fors lagere maandlast te krijgen. U bent onze opdrachtgever en wij worden door u betaald, we hebben dus geen ander belang dan er alles aan te doen het voor u te regelen tegen de laagste rentelast.

Indien u gebruik wilt maken van onze dienstverlening hebben we met u eerst een verkennend gesprek waarin al uw wensen en behoeften in kaart worden gebracht. U bent daarbij in de lead want u bepaalt waar en wanneer dat plaatsvindt. Dat kan gewoon bij u thuis, overdag of ’s avonds. U hoeft daarvoor geen vrij te nemen.

Het gesprek en de uitwerking nemen wij geheel voor onze rekening. Aangezien iedere situatie anders is verneemt u van ons vooraf welke kosten er zijn. Nadat het traject succesvol is afgerond houden wij u gedurende de looptijd regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen en monitoren we dagelijks of de financiering nog passend is.

Daarvoor reken we niets extra, dat vinden wij service.

Bas Kemp

  • Wij werken voor de klant en niet voor de bank!
  • Wij kunnen alle hypotheekverstrekkers aanbieden!
  • Overdag of `s avonds: een afspraak waar en wanneer het u uitkomt!

 

Bezoekadres:
Van der Valk Boumanlaan 88
3446 GK  WOERDEN
T 06-51419205
bas@voep.nl

Kantooradres:
Oorsprongpark 12
3581 ET  UTRECHT
T 030 -7997132
www.voep.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.