Defensie-eiland ZUID. F1A

Woerden
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 1.200.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 240m2
Kaveloppervlak
77 - 180m2
Aantal kamers
2 - 6

Over dit project

Na de plandelen Noord en Midden van Defensie-eiland, is Zuid hét slotstuk. En niet zo maar één: een bijzonder slotstuk met veel diversiteit in woningen. Zuid bestaat uit 7 woningblokken, ontworpen door verschillende architectenbureaus. Elk woningtype heeft een unieke uitstraling, een andere sfeer… een eigen identiteit!
 
De eerste fase van ZUID. bestaat uit vier identiteiten: Krachtig, Robuust, Eigenwijs & Vastberaden. Eengezinswoningen, appartementen, penthouses, boothuizen, herenhuizen, kadewoningen... Met 33 woningen in de eerste fase variërend in uitstraling, karakter en prijs gaan deze ieder op een eigen manier aanspreken. Maar welke woning past het beste bij jou?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Defensie-eiland ZUID. F1A
Koopwoningen
55
Prijs
€ 340.000,- tot € 1.200.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden