Wandgrimeurs

Defensie-eiland ZUID. F1A

Woerden
Archief

€ 737.500,- tot € 737.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
159 - 159m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Na het succes van plandelen Noord en Midden is het nu tijd voor hét slotstuk: Defensie-eiland Zuid. De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, is momenteel in verkoop.

WONEN OP DEFENSIE-EILAND
Op de rand van de binnenstad en gelegen aan de singel van Woerden vind je Defensie-eiland. Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Hier woon je heerlijk ontspannen, maar geniet je tegelijkertijd ook van alles wat Woerden te bieden heeft.

ZEVEN UNIEKE IDENTITEITEN
Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit. Kies voor een Puur appartement, een Eigenwijze kadewoning, Vastberaden wonen aan het water, Robuust wonen in de industriële straat, een Krachtig appartement, wonen met Lef of Stoer en-suite wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Defensie-eiland ZUID. F1A
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
62
Prijs
€ 737.500,- tot € 737.500,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden