Het Raamwerk

Woerden
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Zie jij het voor je?
Wonen in een monument, waarvan alleen de gevel een gegeven is. De kans ligt nu voor het grijpen. Defensie-eiland in Woerden pakt uit met het allerlaatste deel. De oude en monumentale fabrieksgebouwen die al jaren de aandacht trekken, worden beschikbaar gesteld om in te wonen. De binnenkant van je woning is helemaal leeg en daardoor een blanco canvas voor al jouw creativiteit. Het Raamwerk bestaat uit 16 wooneenheden welke in oude fabrieksgebouwen gecreëerd worden.

Een 5-kamerwoning of een loft? Het is helemaal aan jou! Als jij eigenaar wordt van één van deze woningen, dan kun je helemaal zelf aan de slag. Binnen alle technische mogelijkheden, kun jij zelf je woning afbouwen met de aannemers en leveranciers naar keuze.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Raamwerk
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 16 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden