Hof van Kanis

Woerden - Kamerik
Actueel aanbod

vanaf € 699.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 m2
Kaveloppervlak
813 m2
Inhoud
644 m3

Over dit project

Unieke kans!
Exclusief in dit project één royale vrije kavel met vrijstaande woning.

Vrijstaande woning, in te delen naar eigen woonwens

Op de vrije kavel wordt een vrijstaande woning aangeboden. Het kavel heeft een oppervlakte van circa 611m² en dit is nog exclusief de circa 200m² aan water die erbij komt!
De woning sluit aan op de architectuur van de in aanbouw zijnde woningen.
Voor de woning is een indeling bedacht ter inspiratie maar het is mogelijk om in een persoonlijk gesprek uw woonwensen kenbaar te maken zodat de woning naar uw eigen wens ingedeeld wordt. Hoe bijzonder is dat, zelf uw droomwoning samenstellen!
Het project omvat naast de vrije kavel met de vrijstaande woning, 8 geschakelde woningen en 4 rijwoningen. Het plan grenst prachtig aan het water, met vrij uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk.
Alle geschakelde en rijwoningen zijn inmiddels verkocht. De vrijstaande woning is nog beschikbaar. Neem voor meer informatie over de woning contact op met Timpaan of rechtstreeks met de verkoopcoördinator, Agnes Stam, bereikbaar op telefoonnummer 06-30769003.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Kanis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1
Prijs vanaf
€ 699.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden