De Houttuin

Woerden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de locatie van het voormalige FNV-pand in Woerden, op loopafstand van het historische stadscentrum, komen zes appartementengebouwen met in totaal 265 woningen. Er komen 82 sociale huurwoningen van GroenWest (50 tot 70 m² GBO) en 141 vrije sector huurwoningen en 42 koopwoningen (50 tot 100 m² GBO). De verkoop van de koopappartementen start rond de zomervakantie 2020.

Dit project wordt daarmee de eerste échte stap naar het transformeren van bedrijventerrein Middelland-Noord naar een nieuw stedelijk woon- en werkgebied van Woerden. De Houttuin wordt ingericht als campus met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken en een parkeergarage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Houttuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
91
Huurwoningen
91
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden