Witt - Woerden - appartementen

Woerden
Actueel aanbod

€ 575.000,- tot € 605.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 123m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Het aanbod in Witt bestaat uit 38 woningen en 49 appartementen op steenworp afstand van de historische binnenstad en het treinstation. Middenin het Groen Hart!

Woningen
De 38 woningen hebben zeer gevarieerde plattegronden, indelingen en ligging. De gevels en raampartijen zijn strak, eigentijds en groots. De diverse kleuren metselwerk herinneren juist aan vroege jaren. Opvallend zijn de volle woonlagen; dit levert extra veel leefruimte op.

Wat deze variatie aan woningen met elkaar gemeen heeft:

1. De ligging aan de gemeenschappelijke binnentuin waar u (en de kinderen) in een belsoten en groene omgeving naar hartelust kunnen rondstruinen, tuinieren, fietsen, spelen en barbequen. U parkeert de auto uit het zicht in een besloten parkeerhof, onder de dektuinen.
2. Ruimte! Verreweg de meeste woningen hebben standaard een flinke diepte (10 tot 12,5 meter) en worden als het ware aangeboden inclusief een uitbouw. Dit zijn woningen waar u qua oppervlakte niet zomaar 'uitgroeit'.
3. Oplevering. De woningen worden opgeleverd inclusief één of 2 parkeerplaatsen in het besloten hof (zie de prijslijst bij start verkoop), inclusief sanitair- en tegelwerk en exclusief keuken.
4. Vereniging. De eigenaren van de woningen worden tevens mede-eigenaar van de gezamenlijke binnentuin en het gezamenlijk parkeerhof, verenigd in een Vereniging van Eigenaren. (De parkeerplaatsen in het besloten hof zijn allen toegwezen en worden enkel gebruikt door de eigenaren van de woningen.)

Appartementen
Aan de spoorzijde liggen 3 kleinschalige appartementengebouwen (A, B en C), gesitueerd op de daktuin met daaronder gelegen de besloten parkeergarage en de bergingen.

Gebouw A: 21 appartementen verdeeld over 6 woonlagen. (koop)
Gebouw B: 25 appartementen verdeeld over 5 woonlagen (huur)
Gebouw C: 28 appartementen verdeeld over 9 woonlagen. (koop)

De appartemenen in de gebouwen A en C allen verkocht inclusief één of 2 parkeerplatsen (zie de prijslijst bij start verkoop). De appartementen verder worden opgeleverd inclusief sanitair- en tegelwerk en exclusief keuken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Witt - Woerden - appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
49 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 575.000,- tot € 605.000,-
Type woningen
Appartement, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden