Harmelen

Woerden - Harmelen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Hof van Harmelen
In de dorpskern van Harmelen, tussen de Tuinderij en de Ambachtsheerelaan, ontwikkelen Bunnik Projekten uit IJsselstein en Reuvers Ontwikkeling en Bouw uit Oss een uniek en langverwacht nieuwbouwproject.

Wat het plan mede uniek maakt is de bijzondere indeling: het project bestaat uit drie 'eilanden'. Ieder eiland is omgeven door een waterlaan en elke woning grenst aan of kijkt uit op een van de waterlanen.

Op de website laten wij u graag kennismaken met de woningen van Bunnik. Deze woningen zijn verdeeld in starters- en seniorenwoningen, hoek- en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen met rieten dak en vrijstaande villa’s.

De ontwikkeling wordt in twee fasen gerealiseerd. Het totale plan omvat 95 woningen.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? In de komende periode zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Heeft u 'interesse' ga dan naar de projectsite www.woneninhofvanharmelen.nl
Vul uw contactinformatie in dan houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Harmelen
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden