De Houttuin fase 2

Woerden - Harmelen
Actueel aanbod

€ 275.000,- tot € 376.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 86m2
Inhoud
159 - 225m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

De Houttuin zal worden ingericht als een soort campus met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken met veel groen en water. Je kan hier dus heerlijk even buiten gaan wandelen of gewoon even zitten en een praatje met je buren maken. Wil je even een terrasje pakken of winkelen? Geen probleem, het stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten wandelen. Daarnaast is het treinstation op 5 minuten loopafstand waarmee je binnen een kwartier in Utrecht of Gouda bent. Je auto kan je parkeren in het parkeergebouw om de hoek.

De Houttuin krijgt niet voor niets zijn naam. In het gebied is er veel aandacht voor de biodiversiteit. Zo worden er nestkasten voor vogels en vleermuizen aangebracht en door het aanleggen van bomen en struiken en mossedum dakbedekking is er opvang van het hemelwater en helpt het tegen hittestress. Dit maakt het aangenaam wonen in De Houttuin.

Uiteraard zijn de appartementen ook erg duurzaam. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Ook op het gebied van energie zijn de appartementengebouw op de toekomst voorbereid. Verwarming en koeling gaat via aansluiting op een collectief warmte-/koudeopslag systeem en is er warmte terugwinning uit ventilatielucht. Daarnaast hebben de appartementen een goede isolatie en luchtdichtheid.

De koopappartementen in gebouw B bestaan uit twee- en driekamer appartementen variërend tussen de 60 m2 en de 85 m2 GBO. Alle appartementen hebben standaard een keuken en luxe tegelwerk- en sanitair. Voor extra opbergruimte is er een inpandige berging in het appartement en kan je je fiets kwijt in de algemene fietsstallingsruimte.

Bij Homestudios kan je je badkamer, keuken en persoonlijke meerwerkwensen kiezen. Daarnaast biedt Homestudios je ruime keuze en advies in vloerafwerking, wandafwerking, raamdecoratie en meubels, verlichting en accessoires . Dit alles onder een dak in het hypermoderne Experience Center te Utrecht waar elf volledig ingerichte woningen te zien zijn.

De verkoop van gebouw B (fase 2) is gestart.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Houttuin fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 42 beschikbaar
Prijs
€ 275.000,- tot € 376.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden