Wandgrimeurs

De Hoffelijkheid

Woerden - Harmelen
Actueel aanbod

€ 594.000,- tot € 749.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 152m2
Kaveloppervlak
204 - 269m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

START VERKOOP WOENSDAG 22 MAART A.S. van 19.00 tot 20.00 uur ben je van harte welkom bij het kantoor van Kwakkenbos aan de Harmelerwaard 1 te Harmelen.

11 Patiowoningen:
Aan de Willem Alexanderlaan, op de voormalig zwembadlocatie, in de groene omgeving van het Koningspark in Harmelen, komen 11 unieke patiowoningen. De woningen zijn geschakeld en bevinden zich in een boomrijke omgeving, waar de bewoners van kunnen genieten. Maar iedere patiowoning heeft ook een heerlijke tuin, waar u echt even alleen bent.

De patiowoningen van De Hoffelijkheid variëren van 114 m² tot 152 m² en liggen op ruime kavels met tuinligging op het westen of zuiden.

De woningen zijn uiteraard volledige duurzaam en met een slaapkamer en badkamer op de begane grond helemaal toekomst klaar.

Heb je interesse in een van deze duurzame patiowoningen, kijk dan op de projectwebsite: dehoffelijkheid-harmelen.nl en schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden over de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hoffelijkheid
Start verkoop
22-03-2023
Koopwoningen
11
Prijs
€ 594.000,- tot € 749.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Woningtypen in dit project

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden