De Hoffelijkheid

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Woerden - Harmelen
Actueel aanbod

€ 594.000,- tot € 749.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 152m2
Kaveloppervlak
204 - 269m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

VERKOOP GESTART: De digitale verkoop van De Hoffelijkheid is gestart, vanaf nu kunt u zich inschrijven via de projectwebsite dehoffelijkheid-harmelen.nl. 

- De Hoffelijkheid -
De Hoffelijkheid verrijst nabij het gezellige centrum van Harmelen tegenover het Koningspark. Het perceel biedt ruimte aan 11 patiowoningen, ideaal voor wie een woning zoekt om lang en comfortabel in te wonen. Hier vind u straks een thuis voor de rest van uw leven. De woningen hebben een stijlvolle uitstraling waarbij duurzame materialen met weinig onderhoud zijn toegepast. De gevels zijn voorzien van fraai genuanceerd metselwerk in verschillende kleurstellingen. Daarnaast zijn de woningen goed geïsoleerd, voorzien van HR++ glas en zonnepanelen voor de opwekking van elektriciteit. Bovendien zijn de patiowoningen in de Hoffelijkheid zeer comfortabel door de standaard toepassing van vloerverwarming op de begane grond en de verdieping.

- Locatie -
Harmelen is een van de drie dorpskernen van de gemeente Woerden gelegen in het Groene Hart van Nederland. Van oudsher is Harmelen een agrarische gemeente en dat is nog goed zichtbaar in het vele natuur rondom het dorp. Het heeft zich gevormd door de voortdurende wijziging van de loop van de Oude Rijn die dwars door het dorp loopt. De Oude Rijn kunt u met een leuke fiets- of wandelroute verkennen. Naast de unieke omgeving heeft Harmelen ook een bruisend centrum waar u kunt genieten van een hapje en drankje bij de Kloosterhoeve. Of ga lekker shoppen bij De Woonkerk en Vallen Mode. De Hervormde Kerk van Harmelen is het middelpunt van het centrum waar bewoners samenkomen om een ijsje te eten bij de kerk of samen even verderop aan de Uitweg, een potje jeu de boules te spelen.

- Duurzaam -
De patiowoningen in Hoffelijkheid bouwen we met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo geniet u van een comfortabele en constante temperatuur in de woning, zonder daarvoor fossiele brandstoffen te verbruiken. De woningen zijn uitgerust met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor het verwarmen van de woning. Ook zorgt de warmtepomp voor het warm water. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en onttrekt warmte aan de lucht. Uw woning in Hoffelijkheid wordt verwarmd met behulp van een luchtwarmtepomp; een beproefd en duurzaam systeem. De luchtwarmtepomp zorgt op een duurzame en gasloze manier voor een behaaglijk binnenklimaat.

Alle woningen in Hoffelijkheid worden voorzien van zonnepanelen (aantal optioneel uit te breiden). Hiermee wekt u voor een deel uw eigen groene stroom op en bespaart u elke maand weer op uw energiekosten. Fijn voor het milieu én uw portemonnee! in de technische ruimte geplaatst. De buitenunit is geplaatst op het platte dak van de woning. Het mechanische ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam woonklimaat. Tot slot kookt u in uw nieuwe keuken op een moderne elektrische kookplaat. Hierbij kunt u kiezen tussen inductie of keramisch koken. Zo woont u dus comfortabel en toekomstbestendig in uw duurzame patiowoning in Hoffelijkheid. Dat geeft rust, omdat u weet dat er in de toekomst geen aanpassingen nodig zijn om uw patiowoning duurzaam te maken, en u bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast levert het ook maandelijks voordeel op, omdat u lagere energiekosten heeft voor het verwarmen van uw woning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hoffelijkheid
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 11 beschikbaar
Prijs
€ 594.000,- tot € 749.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Woningtypen in dit project

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden