De Opkamer

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Woerden - Kamerik
Toekomstig aanbod

€ 265.000,- tot € 645.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
47 - 138m2
Kaveloppervlak
80 - 263m2

Over dit project

VERKOOP gestart! Wil jij ook wonen in één van de 37 koopwoningen in De Opkamer in Kamerik? Om voor één van de woningen in aanmerking te komen, kun je je definitief inschrijven door in jouw woonaccount op ‘inschrijfformulier’ te klikken en dit in te vullen. De sluitingstermijn is maandag 17 juni 2024 vóór 12:00 uur. Heb je nog geen woonaccount? Maak er dan hier eerst een aan.

Let op! Pas na het opslaan van het digitale inschrijfformulier van start verkoop, wordt jouw inschrijving meegenomen in de toewijzing. Controleer of je een email met de bevestiging van jouw inschrijving hebt ontvangen. Indien je niet in de gelegenheid bent om digitaal in te schrijven, dan kun je contact opnemen met één van de makelaars.

In De Opkamer komen moderne en duurzame woningen en appartementen in een omgeving van rust, ruimte, groen, comfort en kwaliteit. Het is deze ideale combinatie die De Opkamer in Kamerik maakt tot de buurt waar je prettig woont en waar je helemaal op je plek bent. Kortom: in De Opkamer voel je je helemaal thuis in het Groene Hart.

Met een gevarieerd aanbod komt De Opkamer tegemoet aan de vraag naar woningen in een gebied dat in trek is. Zo biedt De Opkamer 19 appartementen en 18 hoek-, en tussenwoningen voor een brede doelgroep, van starters, gezinnen tot senioren. Moderne en duurzame woningen in een omgeving van rust, ruimte, groen, comfort en kwaliteit. Het is deze ideale combinatie die De Opkamer in Kamerik maakt tot de buurt waar je prettig woont en waar je helemaal op je plek bent. Kortom: in De Opkamer voel je je helemaal thuis in het Groene Hart. Voor meer informatie over dit project, ga naar opkamerkamerik.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Opkamer
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
7 van 37 beschikbaar
Prijs
€ 265.000,- tot € 645.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden