Kloosterweg Harmelen

Woerden - Harmelen
Toekomstig aanbod

€ 230.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 200m2
Aantal kamers
2

Over dit project

Deze locatie betreft de huidige Rabobank locatie.

In het verleden zijn er plannen gemaakt om er een dorpshuis in te maken. Nu deze plannen niet doorgaan wordt er gekeken naar de mogelijkheid om op de locatie van de voormalige Rabobank appartementen te realiseren.

Het huidige kantoorgebouw is gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Harmelen. Parkeren en buitenruimte zijn in voldoende mate aanwezig. Aan de achterzijde kunnen prachtige appartementen worden ontwikkeld. Vanuit grote openslaande tuindeuren kijk je op een beschut terras met een tuin op het zuiden.
De winkels waaronder de bakker Griffioen, Vallen Mode, supermarkt Plus, slager Verweij en de mooiste restaurants zijn op loopafstand gelegen. Wat dacht u van een bezoek op het zonnige terras van restaurant Kloosterhoeve ?

Op de begane grond is het mogelijk vier appartementen te ontwikkelen. Eventueel is het ook mogelijk appartementen samen te voegen zodat de woonoppervlakte aanzienlijk vergroot kan worden, tot wel 200 m².

Wilt u wel gelijkvloers wonen, maar bent u nog echt niet toe aan wonen op de verdieping met een klein balkon, dan is dit een echte buitenkans.

De begane grond appartementen hebben de beschikking over een ruime en afgesloten tuin, welke kan variëren van 70 tot 100 m2.

Mocht u geïnteresseerd zijn, schrijft u zich dan vooral in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloosterweg Harmelen
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Realisatie
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
20
Prijs
€ 230.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden