Hof van Harmelen

Woerden - Harmelen
Toekomstig aanbod

€ 210.000,- tot € 600.000,-

Over dit project

In Harmelen achter de Ambachtsheerelaan ligt een inbreidingslokatie bestemd voor woningbouw. Een aantal jaren geleden is er een initiatief genomen om te onderzoeken of grondverwerving mogelijk is een ontwikkeling op gang te brengen.

Na een aantal gesprekken met eigenaren van de grond is opdracht gegeven om een stedenbouwkundig ontwerp te maken. Dit ontwerp is de basis geweest om afspraken te maken met een ontwikkelaar.

Het plangebied sluit aan op het natuurgebied "het Vijverbos".

Hof van Harmelen staat in de lijst om zo snel mogelijk uit te werken. De laatste jaren heeft het project door de situatie op de woningmarkt stilgelegen. De verwachting is dat binnen enkele jaren de planvorming weer opgepakt zal worden.

Dat betekent voor u dat - indien u uw woonwensen aangeeft door in te schrijven voor dit project - wij rekening kunnen houden in het ontwerp met uw woonwensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Harmelen
Koopwoningen
96
Prijs
€ 210.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden