Hof van Harmelen

Woerden - Harmelen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 195m2

Over dit project

Binnenkort in de verkoop:

In de dorpskern van Harmelen wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd en het bestaat uit 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren. Het plan wordt in twee stappen, twee fases gerealiseerd. In de eerste fase worden er 69 woningen gebouwd. De woningen hebben verschillende woonoppervlakten en verschillende stijlen, die met elkaar een eigen ‘gezicht’ vormen. In de tweede fase volgen de overige woningen.

Het ontwerp van het plan bestaat uit drie ‘eilanden’. De woningen worden zo gebouwd dat – welke woning u ook kiest – u over het water uitkijkt of in enkele stappen bij het water bent.

De woningen:
In Hof van Harmelen worden veel verschillende typen woningen gebouwd. Eengezinswoningen, twee onder één kap woningen en woningen die vrij staan. En die steeds weer anders zijn ingedeeld.

Wilt u een tuin op het zuiden, een extra slaapkamer of een tweede zolderraam, wat uw woonwensen ook zijn, grote kans dat u ze hier uit ziet komen.

Omgeving:
Groen is gezond. Hof van Harmelen ligt tegen het uitgestrekte natuurgebied Het Vijverbos aan. Wat een heerlijke plek is om lekker lang te wandelen. Maar wie de drukte op wil zoeken, hoeft ook niet ver weg. De stad Utrecht is dichtbij. Net als de belangrijke uitvalswegen.

In het rustige en vriendelijke dorp Harmelen (ruim 8.000 inwoners) kunt u de dagelijkse boodschappen doen. Er zijn verschillende basisscholen en sportverenigingen. Door het dorp stroomt de Leidse Rijn.

Binnenkort meer

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Harmelen
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden