Hanick

Woerden - Harmelen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Maatschap Haanwijk en de gemeente hebben op 11 januari 2015 een intentie-overeenkomst gesloten voor een onderzoek naar de haalbaarheid van woningbouw in een deel van de polder Haanwijk. Het gaat om het gebied tussen de westelijke randweg Harmelen en de Hollandse kade naast Hofwijk-West. Dit gebied is in provinciaal en gemeentelijk beleid aangeduid als mogelijke woningbouwlocatie voor 90 nieuwbouwwoningen. De naam Hanick als projectnaam voor de beoogde woningbouwlocatie is ontleend aan de naam van het gebied op een landkaart uit de 17e eeuw.

Op dit moment is er nog geen positief besluit vanuit de gemeente om Hanick als woningbouwlocatie aan te duiden waardoor de ontwikkelingen voor Hanick de komende tijd stil ligt. Zodra zich nieuwe ontwikkeling voordoen zullen wij dit uiteraard op de website www.hanick.nl vermelden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hanick

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden