Hanick

Woerden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Hanick
De polder Haanwijk ligt ten westen van Harmelen aan de zuidkant van de Oude Rijn. De beoogde woningbouwlocatie wordt in het westen begrensd door de Haanwijksche Molenvliet, aan de oostzijde door de Hollandse Kade en aan de noordzijde door de Haanwijk. De naam Hanick als projectnaam voor de beoogde woningbouwlocatie is ontleend aan de naam van het gebied op een landkaart uit de 17e eeuw

Welke woningtypen en hoeveel woningen er precies gaan komen staat nog niet vast. Wij ontvangen graag uw woonwensen en ideeën om samen met u te bepalen hoe de nieuwe wijk vorm moet worden gegeven zodat deze aansluit op de woonbehoefte van de inwoners van Harmelen.
Hierbij is het belangrijk dat het plan een ‘Harmelense maat’ heeft. Gezien de locatie wordt er zorgvuldig gekeken worden naar de aansluiting op het landelijke gebied en de bestaande bebouwing.
Als u zich aanmeldt als belangstellende ontvangt u een enquête waarin u kunt aangeven wat uw woonwensen zijn. Uiteraard informeren wij over de conclusies van de enquête.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hanick
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
30
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Woerden.

Aanmelden