Terug naar Project

Vrijstaande woning

Royale kavel met vrijstaande woning, in te delen naar eigen woonwens

Timpaan biedt een royale kavel aan met een vrijstaande woning. Het kavel heeft een oppervlakte van ca. 611 m2 en dit is nog exclusief de ca. 200 m2 aan water die erbij komt.

De woning sluit aan op de architectuur van de in aanbouw zijnde woningen.
Voor de woning is een indeling bedacht ter inspiratie maar het is mogelijk om in een persoonlijk gesprek uw woonwensen kenbaar te maken zodat de woning naar uw eigen wens ingedeeld wordt.

De woning ter inspiratie biedt de mogelijkheid voor een praktijk en/of werkruimte op de begane grond. Om als voorbeeld te noemen is het ook mogelijk hier een zeer riante woonkeuken van te maken. Deze kunt u dan bijvoorbeeld met een stalen wand met deuren afscheiden van de ruime woonkamer die is ontstaan door de aparte woonkeuken. Een berging ontbreekt overigens ook niet. De berging is geïsoleerd en hierin wordt de luchtwarmtepomp geplaatst. Op de 1e verdieping hebben we 3 ruime slaapkamers, badkamer én een separaat toilet bedacht. De 2e verdieping is vrij indeelbaar. Het creëren van een 4 en zelfs een 5e slaapkamer is mogelijk.
De woning zal standaard op de begane grond en 1e verdieping van vloerverwarming voorzien worden. Parkeren kunt u op deze zeer royale kavel op eigen terrein. Daarnaast kunt u in de grote tuin diverse terrassen maken zodat u op ieder tijdstip van de dag kunt genieten van de zon.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km